精英師傅

精英師傅工程 全港信賴! Whatsapp/電話 6628 4865 為你即時報價!

元朗大棠路曉門-安裝EV充電樁工程

  • 私人屋苑

安裝充電樁符合條件屋苑停車位在屋宇署批准的建築圖則內標明除了用作貨物起卸之外用途的停車位;及並非作日租或時租之用的停車位

如客人唔肯定或唔係以上條件,都可以穩我地【精英】師傅了解,我地會先了解客人情況後,同客人約時間上門檢測電源點,【精英】師傅會用專業儀器同專業技術實地考察,同客人簡單描述情況,做出一份詳盡計劃書。

  • 客人情況

電力需求量:三相電

型號:星星交流充電器11KW

報價:$10500

  • 過程

客人希望能安裝位置同提出要求,【精英】師傅都會一一做到最好!實在做唔到,都會提供更好建議畀客人,讓客人滿意!

計劃書及報價確實後,【精英】師傅會叫客人入紙申請上升總線同意書,等中電核批准後確認施工日期,進行安裝。

中電核批准後,【精英】師傅會在施工日期進行更換開關刀掣,使用儀器安裝微型斷路器(MCB)同漏電斷路器(RCCB)。準備好三相四線,安裝充電器同保護箱。

於9月7號充電樁安裝完畢,【精英】師傅會用汽車充電樁測試儀測試機器同電纜線通電情況。客人測試充電情況後,好滿意!話會向親朋戚友大力推薦!!!

JiaJun
Author: JiaJun